• Milo za lase Pragozd

Milo za lase Pragozd

Ekološko milo za lase Pragozd je ročno izdelano iz naravnih in ekoloških sestavin. Milo, ki se uporablja za umivanje las, za razliko od drugih mil vsebuje kar pet različnih negovalnih olj. Med drugim jojobino olje, ki ima podobno molekularno strukturo kot maščoba iz žlez lojnic (sebum), in ricinusovo olje, ki omogoča boljše penjenje in lažje umivanje las. Milo za lase učinkuje kot naravni balzam, krepi lase in vzpodbuja njihovo rast. Za prijetno svež vonj sta dodani eterični olji bora, evkaliptusa in morskega bora, za barvo pa zelena glina. Ekološko milo za lase Pragozd je certificirano pri IKC UM in Peta Cruelty Free and Vegan.

Večina šamponov vsebuje detergente, ki lasišče pretirano očistijo in izsušijo, zaradi česar se lasje posledično hitreje mastijo. Po določenem času redne uporabe mila za lase se zopet vzpostavi naravno maščobno ravnovesje lasišča, las pa si ni več potrebno umivati tako pogosto.

Uporaba: Mokre lase dobro natrite z milom, zdrgnite in sperite z vodo. Postopek po potrebi večkrat ponovite.

Sestavine: palmina mast*, voda, kokosovo olje*, ricinusovo olje*, karitejevo maslo*, jojobino olje*, zelena glina, eterično olje bor*, eterično olje evkaliptus*, eterično olje morski bor*

*iz kontrolirane ekološke pridelave

Vsebina: 80 g
  • Cena: 8,00 €