Poletna nega


Blažilec pikov

Blažilec pikov

Ekološki blažilec pikov je ročno izdelan iz naravnih in ekoloških sestavin. Vsebuje mešanico različnih eteričnih olj, ekstraktov in maceratov. Pakiran v priročni roll-on stekleni embalaži.

Cena: 8,50 €

Nežno zeliščno olje Bzzz

Nežno zeliščno olje Bzzz

Ekološko nežno zeliščno olje Bzzz je ročno izdelano iz naravnih in ekoloških sestavin. Vsebuje posebno recepturo iz mešanice 7 različnih eteričnih olj in ekstraktov.

Cena: 10,00 €

Sončna krema Brez vonja

Sončna krema Brez vonja

Ekološka mini sončna krema Brez vonja je ročno izdelana iz naravnih in ekoloških sestavin. Vsebuje naravni mineral cinkov oksid, ki mehansko ščiti kožo pred sončnimi žarki.

Cena: 12,50 €

Sončna krema Citrusi

Sončna krema Citrusi

Ekološka sončna krema Citrusi je ročno izdelana iz naravnih in ekoloških sestavin. Vsebuje naravni mineral cinkov oksid, ki mehansko ščiti kožo pred sončnimi žarki.

Cena: 19,00 €

Sončna krema Kokos

Sončna krema Kokos

Ekološka sončna krema Kokos je ročno izdelana iz naravnih in ekoloških sestavin. Vsebuje naravni mineral cinkov oksid, ki mehansko ščiti kožo pred sončnimi žarki.

Cena: 19,00 €

Zeliščno olje Bzzz

Zeliščno olje Bzzz

Ekološko zeliščno olje Bzzz je ročno izdelano iz naravnih in ekoloških sestavin. Vsebuje posebno recepturo iz mešanice 13 različnih eteričnih olj in ekstraktov.

Cena: 10,50 €

Prikazujem 1 do 6 od 6 (1 strani)