• Cimetovo milo

Cimetovo milo


Dodano cimetovo eterično olje deluje proti problemom s kožo in je rahlo antibakterijsko.Neguje hrapavo kožo. Hkrati greje, krepi, obnovi in kožo poživi. Pomaga pri koži nagnjeni h glivicam. Dodana mleta klinčki in cimet delujeta kot mikro piling, saj med nanašanjem mila na kožo zelo nežno odstranjujeta odmrle kožne celice. Milo lahko uporabljate za nego celega telesa. Primerno je za suho in razdraženo kožo.

Milo je ročno izdelano iz izključno ekoloških rastlinskih sestavin. Je brez umetnih barvil in konzervansov. Izdelava mila poteka po hladnem postopku, pri katerem temperatura nikoli ne preseže 40°C. Ker olj ne pregrevamo se ohranijo vse njihove pozitivne naravne sestavine, ki negujejo kožo.

Vsak košček mila je unikaten in ročno rezan, zato lahko pride do odstopanj v barvi, vzorcu in teži posameznega kosa (do +/- 10%).

Uporaba: Milo hranite na suhem, da se po uporabi odcedi in na zraku posuši. Tako boste podaljšali njegovo življenjsko dobo.

Sestavine: Voda, umiljeno oljčno olje*, kokosovo olje*, palmino olje* in sončnično olje*, eterično olje cimet, cimet*, klinčki*.

INCI: Aqua, Olea Europaea Fruit Oil*, Cocos Nucifera Oil*, Elaeis Guineensis (Palm) Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Cinnamomum zeylanicum Bark Oil, Cinnamomum*, Eugenia Caryophyllus*, Cinnamal.

* sestavine ekološkega izvora

Vsebina: 100 g
Cena: 4,90 €