• Konopljino milo

Konopljino milo


Konopljino milo je zaradi velikega deleža konopljinega olja izredno vlažilno. Pripomore k lepši in mehkejši koži ter k njeni boljši elastičnosti. Pomirja problematično, razpokano, hrapavo in prenapeto kožo. Milu je dodano eterično olje čajevca, ki deluje rahlo protimikrobno, spodbuja obnavljanje kože in pospešuje prekrvavitev kože. Metino eterično olje kožo sprošča in pomirja. Milo je primerno za suho, problematično in utrujeno kožo. Uporabljate ga lahko vsakodnevno, za nego celega telesa.

Milo je ročno izdelano iz izključno ekoloških rastlinskih sestavin. Je brez umetnih barvil in konzervansov. Izdelava mila poteka po hladnem postopku, pri katerem temperatura nikoli ne preseže 40°C. Ker olj ne pregrevamo se ohranijo vse njihove pozitivne naravne sestavine, ki negujejo kožo.

Vsak košček mila je unikaten in ročno rezan, zato lahko pride do odstopanj v barvi, vzorcu in teži posameznega kosa (do +/- 10%).

Uporaba: Milo hranite na suhem, da se po uporabi odcedi in na zraku posuši. Tako boste podaljšali njegovo življenjsko dobo.

Sestavine: Voda, umiljeno konopljino olje*, kokosovo olje*, palmino olje* in oljčno olje*, eterično olje čajevec, eterično olje smreka, eterično olje meta.

INCI: Aqua, Cannabis Sativa Seed Oil*, Cocos Nucifera Oil*, Elaeis Guineensis (Palm) Oil*, Olea Europaea Fruit Oil*, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Picea Abies Leaf Oil, Mentha Piperita Oil.

* sestavine ekološkega izvora

Vsebina: 100 g
Cena: 6,10 €