• Med mleko karitejevo maslo

Med mleko karitejevo maslo


Za osnovo mila je namesto vode uporabljeno polnovredno mleko, ki daje milu dodatno vrednost. Mleko pomaga pri premagovanju težav s suho in razdraženo kožo. Dodana med in karitejevo maslo kožo mehčata, vlažita, hranita, varujeta in zavirata rast mikrobov. Milo izboljšuje obrambni mehanizem kože in spodbuja njeno delovanje. Milo je primerno za suho, razdraženo, pordelo in izčrpano kožo. Lahko ga uporabljamo za nego celega telesa odraslih in otrok.

Milo je ročno izdelano iz izključno ekoloških sestavin. Je brez umetnih barvil in konzervansov. Izdelava mila poteka po hladnem postopku, pri katerem temperatura nikoli ne preseže 40°C. Ker olj ne pregrevamo se ohranijo vse njihove pozitivne naravne sestavine, ki negujejo kožo.

Vsak košček mila je unikaten in ročno rezan, zato lahko pride do odstopanj v barvi, vzorcu in teži posameznega kosa (do +/- 10%).

Uporaba: Milo hranite na suhem, da se po uporabi odcedi in na zraku posuši. Tako boste podaljšali njegovo življenjsko dobo.

Sestavine: Mleko*, umiljeno karitejevo maslo*, oljčno olje*, kokosovo olje*, palmino olje* in sončnično olje*, med*, parfum (med).

INCI: Lac*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Cocos Nucifera Oil*, Elaeis Guineensis (Palm) Oil*, Olea Europaea Fruit Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Mel (Honey)*, Parfum, Coumarin, Amyl Cinnamal.

* sestavine ekološkega izvora

Vsebina: 100 g
Cena: 6,10 €