• Milo med in mleko

Milo med in mleko


Za osnovo mila je namesto vode uporabljeno polnovredno mleko, ki daje milu dodatno vrednost. Mleko pomaga pri premagovanju težav s suho, rdečo in razdraženo kožo. Lajša probleme s kožo. Med kožo mehča, vlaži, ji vrača elastičnost, jo hrani in varuje, saj zavira rast mikrobov. Milo z medom in mlekom je primerno za suho in izčrpano kožo, tudi za malčke. Lahko ga uporabljamo za nego celega telesa.

Milo je ročno izdelano iz izključno ekoloških sestavin. Je brez umetnih barvil in konzervansov. Izdelava mila poteka po hladnem postopku, pri katerem temperatura nikoli ne preseže 40°C. Ker olj ne pregrevamo se ohranijo vse njihove pozitivne naravne sestavine, ki negujejo kožo.

Vsak košček mila je unikaten in ročno rezan, zato lahko pride do odstopanj v barvi, vzorcu in teži posameznega kosa (do +/- 10%).

Uporaba: Milo hranite na suhem, da se po uporabi odcedi in na zraku posuši. Tako boste podaljšali njegovo življenjsko dobo.

Sestavine: Mleko*, umiljeno oljčno olje*, kokosovo olje*, palmino olje* in sončnično olje*, med*, parfum (med).

INCI: Lac*, Olea Europaea Fruit Oil*, Cocos Nucifera Oil*, Elaeis Guineensis (Palm) Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Mel (Honey)*, Parfum, Coumarin, Amyl Cinnamal.

* sestavine ekološkega izvora

Vsebina: 100 g
Cena: 5,50 €