• Milo svežina

Milo svežina


Kombinacija vonjev evkaliptusa, kafre in smreke so nepogrešljivi, kadar želimo telesu zagotoviti sproščujočo in poživljajočo prho. Evkaliptus in kafra pospešita prekrvavitev kože. Smreka pomirja in deluje osvežilno. Prhanje z milom svežina je priporočljivo tudi ob vnetjih dihalnih poti. Milo je primerno za vse tipe kože in ga lahko uporabljate za vsakodnevno nego celega telesa.

Milo je ročno izdelano iz izključno ekoloških rastlinskih sestavin. Je brez umetnih barvil in konzervansov. Izdelava mila poteka po hladnem postopku, pri katerem temperatura nikoli ne preseže 40°C. Ker olj ne pregrevamo se ohranijo vse njihove pozitivne naravne sestavine, ki negujejo kožo.

Vsak košček mila je unikaten in ročno rezan, zato lahko pride do odstopanj v barvi, vzorcu in teži posameznega kosa (do +/- 10%).

Uporaba: Milo hranite na suhem, da se po uporabi odcedi in na zraku posuši. Tako boste podaljšali njegovo življenjsko dobo.

Sestavine: Voda, umiljeno oljčno olje*, kokosovo olje*, palmino olje* in sončnično olje*, eterično olje smreka, eterično olje kafra, eterično olje evkaliptus, meta.

INCI: Aqua, Olea Europaea Fruit Oil*, Cocos Nucifera Oil*, Elaeis Guineensis (Palm) Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Picea Abies Leaf Oil, Cinnamomum Camphora Oil, Mentha Piperita Leaf.

* Sestavine ekološkega izvora

Vsebina: 100 g
Cena: 4,90 €