Kreme za obraz


Argan Delight

Argan Delight

Razkošna negovalna krema za obraz, ki varuje kožo pred učinki prezgodnjega staranja. Učinkovita globinska nega, ki kožo hrani, vlaži in izboljšuje njeno strukturo.

Cena: 34,60 €

Chamilla’s Tender

Chamilla’s Tender

Nežna in bogata hranilna krema s prijetnim blagim vonjem kamilice, za nego vseh tipov kože, za ljudi vseh starosti, primerna tako za ženske kot za moške. Kožo varuje pred izsušitvijo.

Cena: 31,30 €

Nux Delight

Nux Delight

Hranilna in dišeča negovalna krema, ki kožo obnavlja ter spodbuja njeno delovanje. Kožo ohranja zdravo, jo varuje pred izsuševanjem ter zunanjimi vplivi in ji vrača sijaj.

Cena: 31,30 €

Primrose Evening

Primrose Evening

Izdatna in razkošna hranilna krema za globinsko nego, ki kožo varuje pred izsuševanjem, jo ohranja vitalno, jo pomlajuje ter ji vrača sijaj. Spodbuja delovanje kože in ji izboljša strukturo.

Cena: 38,40 €

Primrose Gardens

Primrose Gardens

Dnevna ali nočna nega za zrelo, suho ali normalno kožo. Razkošna in zelo hranljiva obrazna nega, ki razvaja s svojo žametno mehko strukturo. Ročno izdelano.

Cena: 31,30 €

Raw Argan Dessert

Raw Argan Dessert

Ekološko arganovo olje in karitejevo maslo vsebujeta veliko vitaminov, mineralov in maščobnih kislin, ki bodo vašo kožo ohranjali resnično čvrsto in mladostno. Ročno izdelano.

Cena: 28,80 €

Raw Vegan Dessert

Raw Vegan Dessert

Nežna negovalna krema z blagim naravnim vonjem, ki kožo varuje pred izsušitvijo ter jo ščiti pred zunanjimi vplivi. Po uporabi je koža mehka, gladka in voljna.

Cena: 28,80 €

Scent of Immortelle

Scent of Immortelle

Izdatna hranilna krema za globinsko nego kože s hialuronsko kislino ter rožo nesmrtnico – smiljem. Kožo varuje pred izsuševanjem ter ji pomaga ohranjati zdravo ravnovesje.

Cena: 42,00 €

Prikazujem 1 do 8 od 8 (1 strani)