• Mandljevo olje

Mandljevo olje


Mandljevo olje je splošno zelo priljubljeno olje za nego telesa, predvsem zaradi svoje univerzalnosti. Običajno je to tudi prva nega za dojenčke, ki nam jo priporočajo v porodnišnici. Na koži pusti prijeten občutek, jo neguje, vlaži ter jo naredi mehko in voljno.

- izdatna univerzalna nega kože
- koži vrača mehkobo in sijaj
- primerno za telo in obraz
- primerno za nego dojenčkov

100% nerafinirano in hladno stiskano ekološko mandljevo olje brez dodatkov. Za boljšo vpojnost ga na telo nanesite takoj po tuširanju kar na mokro kožo. Ob takšni uporabi bo nanos enakomernejši, porabili pa boste tudi manjšo količino olja.
Bogata nega, ki kožo varuje pred izsušitvijo ter jo pomaga ohranjati zdravo. Izboljšuje strukturo kože ter ji pomaga ohranjati svež in sijoč videz. Odpravlja občutek zategovanja na koži, saj ob redni uporabi olja postane koža svileno mehka. Uporabite ga lahko za nego kože po celem telesu, vključno z obrazom. Najbolj učinkovito je, če ga po tuširanju z masažo nanesete kar na mokro kožo. Primerno je za nego vseh tipov kože. Za zunanjo uporabo. Hranite ga na suhem in temnem prostoru, po uporabi pa embalažo dobro zaprite. Sestavine iz kontrolirane ekološke pridelave.

Sestavine: 100% hladno stiskano mandljevo olje

INCI: PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL*

*Sestavine ekološkega porekla

Vsebina: 40 ml
Cena: 8,40 €