• Kopalna sol Air

Kopalna sol Air


Kadar začutite, da se vas nekaj “loteva” si pripravite vročo aromatično kopel Air, timijanovo tinkturo in topel čaj. S timijanovo tinkturo razkužujete svoje grlo, s čajem pa poskrbite za dovolj tekočine in vitaminov. V topli vodi, ki ji dodate to osvežujočo kopalno sol, se sprostite, globoko dihate, umirite in odločite, da vam nič ne bo prišlo do živega!

Aromatična kopalna solna mešanica Air je sestavljena iz enakih deležev himalajske, morske in grenke soli. Kopel blagodejno deluje na dihalne poti in sprošča mišice, eterična olja pa poskrbijo za osvežitev in okrepitev. Pred kopanjem dodaj dve žlici soli v toplo kopel in v njej ostani 15 – 20 minut. Primerna je za vse tipe kože in je za zunanjo uporabo. Po uporabi embalažo dobro zapri, da preprečiš stik z vlago. Hranimo jo na suhem in temnem prostoru. Ročno izdelano. Sestavine iz kontrolirane ekološke pridelave.

Sestavine: himalajska sol, morska sol, epsom sol, timijan*, naravna eterična olja timijana*, bora*, in evkalipta*

INCI: SODIUM CHLORIDE, MARIS SAL, MAGNESIUM SULFATE, THYMUS VULGARIS FLOWER/LEAF OIL*, PINUS SYLVESTRIS LEAF OIL*, EUCALYPTUS CITRIODORA OIL*, LIMONENE**

*Sestavine ekološkega porekla; **Sestavine eteričnega olja

Vsebina: 300 g
Cena: 12,00 €