• Deodorantska ploščica Fresh

Deodorantska ploščica Fresh

GlinaSI deodorant je popolnoma naraven, sestavljen iz mešanice kokosovega olja, karitejevega masla, gline in naravnih eteričnih olj. GlinaSI Fresh je deodorant v inovativni obliki ploščice (v stiku) in je ustvarjen za nego občutljive kože.

Vsi GlinaSI glineni izdelki so izdelano ročno z veliko mero ljubezni in spoštovanja do narave. 60-letna družinska tradicija, bogate izkušnje in zaljubljenost v to naravno bogastvo pa našim glinenim izdelkom dodajo pikico na i. Zakaj je GlinaSI glina drugačna? Zato ker je prav ta glina polna z minerali, popolnoma naravna, slovenska in izjemno čistilna in stara nekaj milijonov let. GlinaSI Fresh ploščica je popolnoma naraven proizvod, brez dodanih umetnih konzervansov in barvil.
Uporaba: Srka odvečno vlago in vonjave, kožo pa bogato neguje in nežno odišavi, deluje na nežen, naraven ampak vseeno zelo učinkovit način, zaradi inovativne oblike in načina nanosa (stik) je odličen tudi za nego občutljive kože. GlinaSI deodorantska ploščica FRESH je namenjena njemu in njej! Trdi deodrant z nekaj potegi vmasirajte na suho in čisto kožo pod pazduhami, priporočena je uporaba po tuširanju, ko je koža topla in vlažna in se lepše vpije v kožo. Vsaka sestavina v deodrantu je naravna in skrbno izbrana. Izdelana je po tradicionalnem postopku in ročno v Sloveniji.

Sestavine: Karite maslo, čebelji vosek, kokosovo maslo, soda bikarbona, glina, naravno eterično olje evkalipt , naravno eterično olje limonske trave ( Naravne sestavine v eteričnem olju: Citral, Geraniol, d-Limonene, Linalool, Citronellol, Eugenol. )*

Vsebina: 25 g
  • Cena: 11,95 €