• Dezodorant Žajbelj - Čajevec

Dezodorant Žajbelj - Čajevec

Učinkovit zeliščni dezodorant, ki preprečuje neprijetne vonjave in ne maši por. 100% naraven zeliščni dezodorant je aktiven izdelek, ki učinkovito odpravlja neprijeten vonj, ne maši por in tako ne preprečuje potenja. Dezodorant v sebi združuje lastnosti sode bikarbone, ki velja za zelo učinkovito dezodorantno sestavino in premišljene kombinacije 100% naravnih eteričnih olj.

Kombinacija slednjega deluje antibakterijsko in preprečuje razkroj bakterij, kar ne ovira delovanja žlez znojnic ampak le preprečuje neprijeten vonj. Dezodorantu so dodana masla, ki poskrbijo, da je koža po nanosu nahranjena, mehka in zaščitena. Dezodorant je primeren za ženske, moške in tudi za najstnike.

Brez aluminijevega klorohidrata in aluminijevega cirkonija, konzervansov (parabenov), parafinskega (mineralnega) olja in vazelina, sintetičnih parfumov in barvil in brez alkohola.

Dezodorant dnevno nanesite na predel pod pazduho. Dezodorant lahko uporabite tudi na predelu stopal.

Sestavine: kakavovo maslo, kokosovo maslo, lastna kreacija aroma-terapevtske mešanice eteričnih olj, soda bikarbona, čebelji vosek, koruzni škrob, vitamin E

INCI: Theobroma Cacao Seed Butter, Cocos Nucifera Oil, Cera Alba, Sodium Bicarbonate, Zea Mays Starch, Tocopherol, Aroma (100% naravna eterična olja*). (*) Sestavine naravnih eteričnih olj: Geraniol, Linalool, Citral, Limonene.

Vsebina: 30 g
  • Cena: 8,50 €