Mila


Milo Čajevec

Milo Čajevec

Milo je obarvano z zeleno in sivo glino, v obliki barvitih naključnih vzorcev v milu. Milo je zelo primerno za nego nežne otroške kože in intimno nego. Ročno izdelano v Sloveniji.

Cena: 6,50 €

Milo Cimet

Milo Cimet

Ekološko milo Cimet je ročno izdelano iz naravnih in ekoloških sestavin. Milo je zaradi štirih različnih rastlinskih olj izredno negovalno in kljub pogosti uporabi ne izsuši kože.

Cena: 6,50 €

Milo Citrusi

Milo Citrusi

Ekološko milo Citrusi je ročno izdelano iz naravnih in ekoloških sestavin. Milo je zaradi štirih različnih rastlinskih olj izredno negovalno in kljub pogosti uporabi ne izsuši kože.

Cena: 6,50 €

Milo Navadno

Milo Navadno

Ekološko navadno milo ali marsejsko milo je ročno izdelano iz naravnih in ekoloških sestavin. Je brez vonja in barve, narejeno pa je zgolj iz dveh olj. Za umivanje celotnega telesa.

Cena: 4,50 €

Milo Sivka

Milo Sivka

Ekološko milo Sivka je ročno izdelano iz naravnih in ekoloških sestavin. Milo je zaradi štirih različnih rastlinskih olj izredno negovalno in kljub pogosti uporabi ne izsuši kože.

Cena: 6,50 €

Milo za lase Citrusi

Milo za lase Citrusi

Ekološko milo za lase Citrusi je ročno izdelano iz naravnih in ekoloških sestavin. Milo, ki se uporablja za umivanje las, za razliko od drugih mil vsebuje pet različnih negovalnih olj.

Cena: 8,00 €

Milo za lase Pragozd

Milo za lase Pragozd

Ekološko milo za lase Pragozd je ročno izdelano iz naravnih in ekoloških sestavin. Milo, ki se uporablja za umivanje las, za razliko od drugih mil vsebuje pet različnih negovalnih olj.

Cena: 8,00 €

Prikazujem 1 do 7 od 7 (1 strani)