Pssst...


Cupcake milo

Cupcake milo

Naravno trdo milo, narejeno po hladnem postopku iz rastlinskih olj in masel, v zanimivi obliki, ki spominja na kolaček “cupcake”. Ročno izdelano v Sloveniji.

Cena: 7,80 €

Mali darilni paket

Mali darilni paket

Darilni paket ročno izdelane kozmetike z mazilom, milom in balzamom za usta. Odišavljeno le z naravnimi eteričnimi olji. Ročno izdelano. 100% naravne sestavine.

Cena: 17,30 €

Milo

Milo

Naravno trdo milo, narejeno po hladnem postopku iz rastlinskih olj in masel. Primerno je za vsakodnevno nego, saj je zaradi viška maščob zelo negovalna in nežno.

Cena: 5,20 €

Mousse za telo

Mousse za telo

Mousse je nežno, puhasto maslo za telo, ki se ob nanosu na kožo stopi in jo globinsko nahrani. Idealen je za nego zelo suhe kože. Ročno izdelano v Sloveniji. 100% naravne sestavine.

Cena: 10,40 €

Naravno mazilo

Naravno mazilo

Naravno mazilo narejeno po tradicionalnih postopkih, ki nas spremljajo že leta. Samo macerirano olje in čebelji vosek. Ročno izdelano v Sloveniji. 100% naravne sestavine.

Cena: 9,10 €

Nega ustnic

Nega ustnic

Naravni balzam za nego ustnic neguje in pomaga pri poškodovanih ustnicah. Olje svetlina celi povrhnjico, avokadovo olje kožo nahrani, čebelji vosek pa zaščiti.

Cena: 3,00 €

Piling za telo

Piling za telo

Naraven piling za telo s sladkorjem nežno odstrani odmrle celice in kožo pusti mehko, gladko in nahranjeno. Neguje jo z olivnim oljem, kakavovim maslom ter karite maslom.

Cena: 10,40 €

Veliki darilni paket

Veliki darilni paket

V času obdarovanj je na voljo tudi darilni paket v ročno izdelani darilni škatli, v kateri se skriva mazilo, milo, mousse za telo in mazilo za ustnice. Ročno izdelano v Sloveniji. 

Cena: 27,70 €

Prikazujem 1 do 8 od 8 (1 strani)