• Borečevo olje

Borečevo olje


Razpoložljive možnosti

Borečevo olje je podobno svetlinovemu olju in je primerno za nego kože, ki je bolj suha, razpokana ali podvržena nastajanju gubic. Vsebuje veliko esencialnih maščobnih kislin. Kožo intenzivno neguje in jo pomaga ohranjati zdravo.

- za izdatno nego kože
- koži vrača mehkobo in sijaj
- primerno za telo in obraz
- tudi za nego občutljive kože okoli oči in ustnic

100% nerafinirano in hladno stiskano ekološko borečevo olje brez dodatkov. Za boljšo vpojnost ga na telo nanesite takoj po tuširanju kar na mokro kožo. Ob takšni uporabi bo nanos enakomernejši, porabili pa boste tudi manjšo količino olja.
Borečevo olje je primerno za nego suhe ali razpokane kože, ki je podvržena nastajanju gubic. Kožo hrani, vlaži, izboljšuje njeno strukturo ter spodbuja njeno obnavljanje. Pomaga ohranjati svež in mladosten videz kože. Varuje pred izsuševanjem ter odpravlja občutek zategovanja. Ob uporabi borečevega olja je koža žametna in mehka. Uporabite ga lahko za nego kože po celem telesu, vključno z obrazom. Najbolj učinkovito je, če ga po tuširanju nanesete kar na mokro kožo. Za zunanjo uporabo. Hranite ga na suhem in temnem prostoru, po uporabi pa embalažo dobro zaprite. Sestavine iz kontrolirane ekološke pridelave.

Sestavine: 100% hladno stiskano borečevo olje

INCI: BORAGO OFFICINALIS SEED OIL*, TOCOPHEROL

*Sestavine ekološkega porekla

Vsebina: 40 ml
  • Cena: 13,40 €