• Hidrolat  Vrtnica

Hidrolat Vrtnica

Hidrolat vrtnice ali tako imenovana rožna voda zagotovo spada med najbolj poznane hidrolate pri nas. Njegov vonj je razkošen a hkrati nežen in spominja na šopek ravnokar nabranih vrtnic iz domačega vrta. Njegov vonj je tako popoln, da ga lahko povsem samostojno uporabljamo kot čudovit parfum. Slednje je še posebej primerno za vse z občutljivo kožo in za vse, za katere so komercialni parfumi preagresivni.

Brez konzervansov. Najmodernejša tehnololgija zagotavlja mikrobiološko čistost in filtriranje na 0,2 mikrona. Kakovosten hidrolat nerolija je rezultat visoke vsebnosti rastlinskega materiala. 1 kg rastlinskega materiala na 1 liter hidrolata zagotavlja najvišji odstotek aromatičnih molekul in aktivnih sestavin.

Hidrolat vrtnice je nežni pripravek, ki kožo pomirja, jo vlaži, regenerira in rahlo napne. Hidrolat uravnava izločanje sebuma, zato ga uporabljamo za nego vseh tipov kože. Hidrolat vrtnice je prevladujoča rožna voda pri pripravi kozmetike. Ker kožo neguje in deluje kot tonik, je primerna za vse vrste kože, še posebej pa jo priporočamo za nego zrele, občutljive ali suhe kože. Dnevno ga redno uporabljamo kot naravni tonik saj odlično zmanjšuje videz kožnih kapilar. Zatisnite oči in hidrolat enostavno popršite po obrazu ter hkrati uživajte v čudoviti esenci damaščanske vrtnice. Hidrolat vrtnice se odlično obnese tudi v času menopavze in za splošno uravnavanje hormonov.

INCI: Rosa damascena flower water, Linalool*, Citronellol*, Citral*, Eugenol*, Farnesol*, Geraniol* (*Naravna sestavina hidrolata)

Vsebina: 100 ml
  • Cena: 10,00 €