• Micelarni cvetlični tonik

Micelarni cvetlični tonik

Blagi micelarni tonik iz naravnih sestavin je primeren za vse tipe kože. Uporabimo ga po zaključenem čiščenju kože, saj kožo poživi, osveži in pomaga pri uravnavanju njenega naravnega pH. Predstavlja idealno podlago za sprejem ustrezne kreme.

Aktivne sestavine iz tonika kožo pripravijo na nadaljnjo nego, hkrati pa v eterično telo prehaja informacija Bachove esence, ki vsebuje življenjsko energijo in energetski vtis cveta čiščenja-lesnike, ki učinkuje na več nivojih – do očiščenja pride na energetski in telesni ravni.
Micelarni tonik vsebuje hidrolat sivke, hidrolat plavice, MSM mineral lepote, eterično olje poprove mete, ter majhno količino blage površinsko aktivne snovi, naravnega izvora, pridobljene iz kokosa.

Dodana je Bachova esenca Crab apple (Lesnika), ki deluje na dveh nivojih. Do očiščenja pride na energetskem in telesnem nivoju.

Uporaba: Pred uporabo pretresite. Tonik nanesemo na kožo z vatno blazinico ali kožo popršimo in z vatno blazinico odstranimo ostanke nečistot. Ko je koža še vlažna in pore še niso povsem zaprte, nanesemo ustrezno kremo. Krema tako lažje prodira v kožo ter dlje časa zadržuje vlago v njej. Tonik lahko uporabimo za vlaženje in osvežitev kože. S tonikom popršimo obraz in pustimo, da se koža sama posuši. Izdelek je minimalno konzerviran, zato priporočamo shranjevanje v temnem in hladnem prostoru.

Sestavine: voda, hidrolat sivke, hidrolat plavice, MSM mineral lepote (organska oblika žvepla), blaga površinsko aktivna snov iz kokosa decil glikozid, urea, eterično olje poprove mete, Bachova esenca lesnika.

INCI: AQUA**, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA FLOWER WATER**, CENTAUREA CYANUS FLOWER WATER***, DECYL GLUCOSIDE**, UREA, DIMETHYL SULFONE**, BENZYL ALCOHOL****, DEHYDROACETIC ACID****, PARFUM**, MENTHA PIPERITA OIL**, ALCOHOL**, LINALOOL**, LIMONENE** *sestavina eteričnega olja, **sestavina naravnega izvora, ***sestavina ekološke pridelave,**** dovoljen konzervans v eko kozmetiki

Vsebina: 100 ml
  • Cena: 18,30 €