• Olje pšeničnih kalčkov

Olje pšeničnih kalčkov


Razpoložljive možnosti

Olje pšeničnih kalčkov je zelo uporabno za nego nežne kože okoli oči in občutljive kože ustnic. Seveda ga lahko nanesete na celoten obraz, ali se z njim namažete po celem telesu. Lahko ga vmešate tudi v kopalno sol, ali ga nanesete na suhe in razcepljene lasne konice, kjer se odlično obnese. Če želite zmanjšati nastajanje gubic in staranje kože na bolj izpostavljenih delih telesa, kot so obraz, vrat ali dekolte, potem vam uporabo olja na teh mestih toplo priporočamo. Z nanašanjem olja pšeničnih kalčkov pomagate koži pri obvladovanju oksidativnega stresa in s tem omilite nastajanje gubic.

- izdatna nega kože
- koži vrača prožnost in zdrav sijaj
- primerno za telo, obraz in lase
- nega občutljivih predelov kože, nagnjenih k nastajanju gubic

100% nerafinirano in hladno stiskano naravno olje pšeničnih kalčkov brez dodatkov. Za boljšo vpojnost ga na telo nanesite takoj po tuširanju kar na mokro kožo. Ob takšni uporabi bo nanos enakomernejši, porabili pa boste tudi manjšo količino olja.
Olje pšeničnih kalčkov je zelo gosto in izdatno olje, zato ga na kožo nanašaj v tankem sloju. Predstavlja bogato nego kože, ki kožo varuje pred izsušitvijo ter jo pomaga ohranjati zdravo. Vsebuje veliko vitamina E, ki je naravni antioksidant, kar pomeni, da zmanjša nastajanje gubic. Izboljšuje strukturo kože ter ji pomaga ohranjati svež in sijoč videz. Ob redni uporabi postane koža bolj prožna, voljna in mehka. Uporabite ga lahko za nego kože po celem telesu, vključno z obrazom, pa tudi za nego suhih in krhkih las ter razcepljenih lasnih konic. Najbolj učinkovito je, če ga po tuširanju z masažo nanesete kar na mokro kožo. Primerno je za nego vseh tipov kože. Hranite ga na suhem in temnem prostoru, po uporabi pa embalažo dobro zaprite. Certificirana naravna kozmetika.

Sestavine: 100% hladno stiskano olje pšeničnih kalčkov

INCI: TRITICUM VULGARE GERM OIL

Vsebina: 40 ml
  • Cena: 10,97 €