• Orehovo olje

Orehovo olje


Razpoložljive možnosti

Orehovo olje je bazične narave. Ob stiku z maščobami se v telesu tvorijo bazične spojine, ki se kot neškodljive izločijo skozi limfo in urin. To se zgodi tudi, kadar orehovo olje redno nanašate na kožo. Priporočamo, da ga nanašate na predele, kjer imate več podkožne maščobe in celulit, ne pa tudi tja, kamor ne želiš shujšati. Ker je olje hladno stiskano in ekološko pridelano, ga lahko mirno tudi uživate (2 žlici vsako jutro na tešče). Tako boste še povečali njegove čistilne lastnosti. Odlično se obnese tudi kot nega za lase.

- izdatna nega kože
- koži vrača prožnost in zdrav sijaj
- primerno za telo, obraz in lase
- naravna pomoč pri topljenju telesne maščobe

100% nerafinirano in hladno stiskano ekološko orehovo olje brez dodatkov. Za boljšo vpojnost ga na telo nanesite takoj po tuširanju kar na mokro kožo. Ob takšni uporabi bo nanos enakomernejši, porabili pa boste tudi manjšo količino olja.
Orehovo olje je bazično in deluje na prečiščevanje telesa ter zmanjševanje podkožnega maščevja. Predstavlja tudi bogato nego kože, ki kožo varuje pred izsušitvijo ter jo pomaga ohranjati zdravo. Izboljšuje strukturo kože ter ji pomaga ohranjati svež in sijoč videz. Ob redni uporabi postane koža bolj prožna, voljna in mehka. Uporabite ga lahko za nego kože po celem telesu, vključno z obrazom, pa tudi za nego suhih in krhkih las ter razcepljenih lasnih konic. Najbolj učinkovito je, če ga po tuširanju z masažo nanesete kar na mokro kožo. Primerno je za nego vseh tipov kože. Hranite ga na suhem in temnem prostoru, po uporabi pa embalažo dobro zaprite. Sestavine iz kontrolirane ekološke pridelave.

Sestavine: 100% hladno stiskano olje orehovih jedrc

INCI: JUGLANS REGIA SEED OIL*

*Sestavine ekološkega porekla

Vsebina: 40 ml
  • Cena: 14,60 €